Pedagogische achtergrond 

Scholing en ervaring 

Van jongs af aan heb ik altijd een sterke wens gehad om mensen te helpen. Hoewel ik niet precies wist wat ik wilde worden heb ik er wel voor gekozen een sociaal agogische opleiding te volgen.

Ik heb een HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond aan Hogeschool de Horst in Driebergen. Hierbij heb ik twee stages gelopen, een half jaar op een woongroep voor meervoudig complex gehandicapten bij Stichting Christophorus in Bosch en Duin en een jaarstage op een woongroep voor moeilijk opvoedbare jongeren bij Zonnehuizen Veldheim & Stenia in Zeist. Hier heb ik veel geleerd en ook gezien hoe persoonlijke aandacht het verschil kan maken in het leven van een kind.

Na mijn afstuderen ben ik "tijdelijk" gaan werken bij Zwembad de Zwoer in Driebergen. Omdat ik het zo naar mijn zin had ben ik zeven jaar gebleven. In eerste instantie werkte ik als medewerker receptie maar ben doorgegoeid naar hoofd receptie en was ik verantwoordelijk voor de klachtafhandeling, marketing en sales. Heel leuk en leerzaam en dit heb ik met veel plezier gedaan. Toen er een leuke functie vrijkwam bij Hotel- en Congrescentrum de Reehorst in Ede en ik door de directeur daar (oud directeur van Zwembad de Zwoer) werd gevraagd eens te komen praten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken om daar aan de slag te gaan als PA van de directeur en het management. Helaas ging het na anderhalf financieel een stuk slechter met het bedrijf en heb ik besloten om een nieuwe baan te zoeken voordat ik wellicht gedwongen mijn wekgever moest verlaten. Zo kwam ik terecht bij Prelum Uitgevers, een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in medische nascholingen. Hier had ik een commerciële binnendienst functie waarbij ik veel contact had met onze adverteerders, leerde ik bijvoorbeeld advertenties controleren om te kijken of ze technisch in orde waren en heb ik geleerd banners op de website te plaatsen. Daarnaast deed ik de klantenservice en facturaties voor diverse nascholingen.

Vanuit mijn studie ben ik in diverse banen doorgerold zonder dat dit een vooropgezet plan was. Uiteindelijk, sinds James geboren is heb ik de keuze gemaakt mij te richten op de opvoeding van James.